Links

 

 

Her er nogle links til de leverandører m.m. jeg normalt bruger.

 

Kreativ Trædrejning

 http://www.kreativtraedrejning.dk

Per Sepstrup afholder drejekurser , så hvis du ønsker undervisning som nybegynder, øvede så er det et rigtig godt sted. Der er også mulighed for at lære at dreje hatte.

 

PROMAT

http://www.promat.dk/   

Michael Kristiansen forhandler drejebænke som han selv fremstiller. Det var hans far Holger Kristiansen der i 1962 startede med at bygge drejebænke, men siden 1998 er det Michael som har taget over. Jeg har selv en og syntes at det er en virkelig god drejebænk, og jeg har prøvet flere f.eks. OneWay, Jet, Axminster og Record. Michael forhandler også bl.a. OneWay og Vivmarc spændepatronhoveder, Jet Mini drejebænke, Hamlet og Crown drejejern og meget mere bl.a. penne tilbehør.

 

DORCH & DANOLA

http://www.danola.dk/   

Er et firma hvor jeg køber min koldpressede linolie og Hydrowax samt slibelærred. De handler med alt til træbearbejdning .

SMINGE Inventar og maskiner

http://www.sminge.dk/   

Her kan du købe maskiner, drejestål mm. bl.a Vicmarc drejebænke + spændepatroner, udhulningsværktøj og skålsystem fra Woodcut

 

TEMPA

http://www.tempa.dk/   

Tage Pedersen forhandler bl.a. WivaMac, Jet, Promat og VB36 drejebænke, Robert Sorby drejejern og tilbehør samt tilbehør til penne og mange andre ting.

 

http://www.woodhat.com/    Hvis man interesserer sig for hatte drejning så skal man besøge Mr. Woodhat